OVER ONS


Zorg op een andere manier...

Niet de medische situatie maar de kwaliteit van het leven is het vertrekpunt van de diensten van Mcare4u. Alles in uw vertrouwde omgeving. Persoonlijke aandacht en ondersteuning is het hart van wat wij bieden... Persoonlijke aandacht is van groot belang. Daarom bieden wij intensieve aandacht en ondersteuning bij activiteit die het leven een feestelijk tintje geven. De druk die op de familie en naasten ligt, is tegenwoordig erg hoog. Maar ook eenzaamheid bij de ouderen ligt op de loer. Ouderen willen hun omgeving niet nog meer belasten met kleine dingen.

Mijn bedrijf

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Mari Rosa Narvaez, 53 jaar en een zelfstandige moeder van vier kinderen.

Ik ben een krachtige, positieve, zorgzame, zelfbewuste en vrolijke vrouw met veel levenservaring.

Ons doel

Vooral een laagdrempelige zorg.

Een schouder om op te leunen, een luisterend oor. Altijd met een flinke dosis positiviteit. We geven u het gevoel er niet alleen voor te staan. Een veilige en vertrouwde, en bovenal onvoorwaardelijk voelend steun.

Zorg op maat in een familiaire sfeer.

Deze steun kan ook het helpen met praktische zaken betekenen. Maar ook het vertrouwen dat u verloren heeft door allerlei redenen en omstandigheden, helpen te herstellen. Het lichtpuntje waar je op kunt steunen en rekenen. Mcare4u biedt ondersteuning, gezelschap en comfort aan ouderen. Maar ook aan mensen die tijdelijk aan huis gekluisterd zijn door ziekte of revalidatie, kunnen gebruik maken van onze diensten.

Wat we bieden

Wij bieden u een rustige omgeving waar u gezien en gehoord wordt, waar u door de warmte die u ervaart zich lekker in uw vel voelt. Waar u gewaardeerd wordt, vriendschap vind en waar er tijd en aandacht voor u is. Ook vrolijkheid is volop aanwezig tijdens de (intense) contacten.

Administratie

  • Administratieve ondersteuning aan huis
    Wilt u hulp bij uw privé-administratie? Mcare4u zorgt dan voor een professionele adviseur. Deze komt dan thuis. Er komt dan orde in de administratie; betalingen worden afgehandeld, of vragen over de administratie worden beantwoord.
  • Waarom administratieve ondersteuning?
    Soms is het lastig om de privé-administratie op orde te houden. Het kan bijvoorbeeld ingewikkeld zijn om de verzekeringspapieren correct in te vullen. Of om huur-, zorg- of kindertoeslag aan te vragen.

    Toch is het bijhouden van de administratie onontkoombaar. Wordt het niet gedaan dan hopen de rekeningen en onverwerkte formulieren zich op. Met als gevolg bijvoorbeeld achterstallige betalingen en boetes. Een goede administratie bespaart dus tijd en geld.